Onze club

Renladiesbike is een wielergroepje uit Tessenderlo dat uitsluitend uit dames bestaat en dat ieder weekend een tochtje maakt.

Het seizoen start telkens het eerste weekend van maart en eindigt half oktober. De eerste ritten zijn ongeveer 45km lang en naarmate het seizoen vordert, bouwen we op naar 100 km. Het gemiddelde tempo ligt in het begin rond de 25 km/u., naarmate het seizoen vordert wordt dit opgedreven.

We vertrekken steeds op zondag aan de parking van Ren om 8u30, tenzij anders vermeld op de kalender. Op zaterdag vertrekken we om 13u30.

trainingsritten worden steeds zorgvuldig uitgestippeld en gaan voornamelijk langs autoarme wegen of langs het kanaal. Na de rit genieten we in groep nog van een lekkere koffie of pint, dit doen we op onze aankomstplaats Cafe Quasi, Groenstraat 50 in Tessenderlo.

Hoe kan je aansluiten?

Je kan gerust eerst een aantal keren komen mee fietsen alvorens definitief aan te sluiten. Hiervoor doe je vooraf een mailtje naar renladiesbike@hotmail.com Je kan ook telefonisch contact opnemen met Christel (Ren Sport) op het nummer 013/ 66 74 60.

Het lidgeld bedraagt 20 euro en vanaf het moment dat je lid bent, kan je de clubkledij aankopen.